DESKUNDIGE BEGELEIDERS
Over Biemond & Hoekman
DESKUNDIGE BEGELEIDERS

Ons team

Bij Biemond & Hoekman werken wij vanuit Nunspeet aan het samenbrengen van opdrachtgevers en professionele zzp’ers in de zorg in Midden Nederland.

Erik Biemond en Elco Hoekman besloten in 2016 samen Biemond & Hoekman op te richten. Allebei met veel ervaring als begeleiders in de zorg, zagen zij kansen om hier als bemiddelaar iets toe te voegen. Zij gaan bij een nieuwe opdracht direct aan de slag. In nauw overleg met de opdrachtgever, want het is minstens net zo belangrijk dat het vaste team zich goed voelt met de ondersteuning als de cliënten. De begeleiders van Biemond & Hoekman zijn een tijdelijke aanvulling op het bestaande team, geen vervanging.

Bij Biemond & Hoekman vinden we het belangrijk dat de lijntjes naar ons team kort zijn. Zowel voor onze zzp’ers als voor onze opdrachtgevers. Anke Scheenstra is coördinator van de gehele planning. Samen met Stefanie Eenkhoorn, Wendy Hellendoorn, Jeffrey Nagelhout en Annet Blom werkt zij dagelijks aan het versterken van de zorg in Nederland. Chris Schooten is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en zorgprofessionals. Hij is als project manager verantwoordelijk voor alle lopende projecten en bewaakt de kwaliteit in onze groeiende organisatie.Interviews

Erik Biemond
Elco Hoekman
Anke Scheenstra
Gijs Griffioen


Ik wil meer weten

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Bel ons op telefoonnummer
+31 (0) 341 23 23 80 of stuur een e-mail naar

info@biemondhoekman.nl

NAAR CONTACT